De Hofhouding

Het bestuur
Het bestuur van het koor bestaat uit Inger Nanninga en Pauline Klaassen . Bent u op zoek naar een koor om een feest of bijeenkomst op te luisteren, neemt u dan contact op met een van hen.

Inger Nanninga – 06 83 64 15 18
Pauline Klaassen – 06 48 43 16 77

of stuur een e-mail naar: koninginnenkoor@gmail.com

Tot Koningin gekroond worden
Om toe te treden tot het Koninginnenkoor is een introductie van een van de huidige leden van het koor nodig. Informatie is op te vragen bij het bestuur.

Onze Hofdames
Het koor bestaat al lange tijd en dan komt er een moment dat koninginnen vinden dat zij plaats moeten maken voor de jongere generatie. Maar na decennia bij zo’n leuk koor betrokken te zijn geweest doet afscheid pijn. Een aantal heeft daarom de ‘Hofdames’ in het leven geroepen. Een fantastisch idee! De hofdames ondersteunen het koor achter de schermen en voor de schermen tijdens optredens, ook houden zij belangrijke koortradities in ere, zoals de keelsmerende oranjebittertjes tijdens het inzingen voor het optreden op Koningsdag bij cafĂ© Welling, bedenken zij leuke kooruitjes, houden zij hun oren en ogen open voor optredens en gaan zij mee met ons jaarlijkse Koninginnen-uitstapje. Deze verbinding met onze oud-leden is ons dierbaar!